AJet'in Yeni Yurtdışı Ucuz Bilet Kampanyası: 26 Temmuz Son Gün

AJet'in Yeni Yurtdışı Ucuz Bilet Kampanyası: 26 Temmuz Son Gün
AJet, 26 Temmuz'a kadar geçerli olan yeni yurtdışı bilet kampanyasında 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla bilet satıyor. Kampanya, Avrupa'nın birçok noktasına uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunuyor.

Yeni Kampanya Duyurusu

AJet, ucuz bilet arayanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, 9 Euro ve dolar artı vergilerden başlayan fiyatlarla yurtdışı biletleri satışa sunuldu. 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde alınan biletler, 16 Eylül 2024 - 27 Mart 2025 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Kampanyanın Şartları

AJet'in sunduğu kampanya, Türkiye çıkışlı tek yön biletlerde 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş biletlerde ise 18 USD + vergiler şeklinde fiyatlandırıldı. Türkiye varışlı tek yön biletler 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş biletler ise 18 EUR + vergiler olarak satışa sunuluyor.

Uçuş Noktaları

Bu cazip kampanya, birçok Avrupa ülkesi için geçerli. Kampanya kapsamındaki destinasyonlar arasında Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan bulunuyor.

175 Bin Koltuk Arz Edildi

AJet, bu kampanya için 175 bin adet koltuk arz etti. Uçuşlarını bu tarihler arasında planlayan yolcular, uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.