Akaryakıta Büyük Zam: Motorin ve Benzin Fiyatları Yükselişte!

Akaryakıta Büyük Zam: Motorin ve Benzin Fiyatları Yükselişte!
Bu hafta akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarla birlikte motorin ve benzin fiyatlarında önemli artışlar bekleniyor. Motorine bu gece 1,55 TL, benzine ise yarın gece 1,26 TL zam gelecek.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu hafta içerisinde motorin ve benzin fiyatlarına ciddi zamlar bekleniyor. Sektör yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre, 9 Ekim Çarşamba ve 10 Ekim Perşembe gecesi önemli artışlar gerçekleşecek.

Motorin Fiyatına Zam

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1,55 TL zam yapılması planlanıyor. Özellikle sürücülerin dikkat etmesi gereken bu gelişme, akaryakıt fiyatlarındaki yükselişi bir kez daha gündeme getirdi.

Benzine de Zam Geliyor

10 Ekim Perşembe gecesinden itibaren benzin fiyatlarında da bir artış bekleniyor. Benzin fiyatlarına gelecek zam oranı ise 1,26 TL olarak açıklandı. Ancak, sektördeki bazı uzmanlar, Brent petrol fiyatlarındaki ani dalgalanmalar nedeniyle net zam oranlarının değişebileceği konusunda sürücüleri uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.