Aleyna Kalaycıoğlu yeni aşkını doğruladı

Aleyna Kalaycıoğlu yeni aşkını doğruladı
Aleyna Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile olan ilişkisini sonunda doğruladı. Ünlü şarkıcı, "Güzel bir ilişkimiz var ama nazardan korkuyorum" diyerek aşkını itiraf etti.

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki akşam Tekirdağ'daki halk konserinde sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen ünlü şarkıcı, son dönemde dans provaları ve kişisel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Aleyna Kalaycıoğlu, "İki haftadır dans provalarımız devam ediyor. Her şeyi adım adım yapıyoruz. Eleştiriler her zaman olacak, çok iyi bir şey yapsam da eleştirilenler hep var. Bu yüzden eleştirileri takmıyorum, işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.

Aşk iddialarına son nokta

Geçtiğimiz günlerde rapçi Canbay ile görüntülenen Kalaycıoğlu, bu aşk dedikodularını daha önce yalanlamıştı. Basının Canbay ile ilişkisi hakkındaki sorularına "Aşk yok" diye cevap vermişti. Ancak, Tekirdağ konseri öncesinde yaptığı açıklamada, bu durumu kabullenmiş gibi göründü.

Aleyna Kalaycıoğlu, "Şu anda güzel bir ilişkimiz var. Evrenden geçtiğimiz haftalarda çağırdım ve oldu. Nazar değecek diye korkuyorum çünkü nazarla ilgili sıkıntılarım var. Bu yüzden fazla konuşmak istemiyorum ama her şey yolunda" ifadelerini kullanarak aşkını doğruladı.

5haber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.