ATV Ana Haber'de İstifa...

ATV Ana Haber'de İstifa...
ATV Ana Haber'in başarılı sunucusuyla ilgili şok edici bir haber paylaşıldı.

Bugün canlı yayında burnu kanayan ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir'in istifa edeceği konuşuluyor. Başarılı sunucu, uzun yıllardır ATV'de yaptığı sunuculuk ile adından söz ettiriyor. Kendisinin bir hastalığı olup olmadığı çok merak edildi.

Canlı yayında burnu kanadıktan sonra ekranlara bir süre ara veren Öğretir, sağlık problemi mi yaşıyor? Cem Öğretir'in hastalığının adı nedir? Bir insanın neden burnu kanar, okuyucular bu soruların yanıtını arıyor.

Cem Öğretir ATV'den İstifa Etti mi?

ATV Ana Haber'in sevilen sunucusu Cem Öğretir, henüz istifa açıklamasında bulunmadı. Sunucunun görevine kaldığı yerden devam edeceği belirtilmekte. Ancak sosyal medyada bazı sayfalar ünlü ismin artık ekranlardan uzaklaşacağını ifade ediyor. Bu konuda kesin bir açıklama gelmediğini aktaralım.

Cem Öğretir'in Neden Burnu Kanadı?

Burun kanamasının arkasında pek çok neden olabilir. Ancak burundaki kılcal damarların hassas olmasından kaynaklı burun kanamasının kolay bir şekilde şekillendiğini belirtmekte fayda var. Güneş çarpmasının dahi burun kanatabileceğini unutmayın. Ciddi hastalıkların semptomları arasında da burun kanaması vardır. Yine de Cem Öğretir hakkında henüz böyle bir detay mevcut değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.