Bakanlık Kararıyla Köfteci Yusuf Şubeleri Kapatılacak Tartışması!

Bakanlık Kararıyla Köfteci Yusuf Şubeleri Kapatılacak Tartışması!
Köfteci Yusuf, 278 şubeye sahip. Peki Tarım Bakanlığı denetimi sonrası tüm şubeler kapatılacak mı?

Köfteci Yusuf, iki farklı ürününde domuz eti kullandığına dair raporla gündemde. Şirket, domuz eti kullanmadıklarını belirtse de nafile. Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesinde tüm detayları aktardı.

Domuz eti tespit edildiği için Köfteci Yusuf'un tağşiş listesinde yer alması normal karşılandı. Ancak Tarım ve Orman Bakanlığı, sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesine de ekledi.

Köfteci Yusuf Kapatılacak mı?

278 şubesi bulunan Köfteci Yusuf ile ilgili henüz kapatma kararı verilmiş değil. Bakanlık bu konuda çalışmada bulunacak mı yoksa cezai bir işlem mi uygulanacak bilinmiyor. Şirketin bu konuda atacağı adım da merak konusu. Domuz eti kullanmadıklarını ısrarlı bir şekilde belirten şirket yönetimi, bu noktada diretir ve bakanlığın kararlarını tanımaz ise başka gelişmeler yaşanabilir.

Sosyal medyada Köfteci Yusuf'un tüm şubelerinin kapatılması gerektiği konusunda bazı açıklamalar yapıldı. Fakat böyle bir karar henüz bulunmuyor. Ancak kullanıcılar hararetli bir şekilde şirketin kapatılmasını istiyor ve tartışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum