Başvuran Herkes Alıyor! Enpara'dan Faizsiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Başvuran Herkes Alıyor! Enpara'dan Faizsiz 50 Bin TL Kredi Fırsatı
Enpara, faizsiz 50 bin TL kredi fırsatıyla dikkat çekiyor. İlk kez hesap açacak vatandaşlar bu avantajdan yararlanabilecek.

QNB Finansbank'ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Faizsiz kredi fırsatını duyuran banka, özellikle aracı kurumlar üzerinden yapılan başvurularla 50 bin TL'ye kadar kredi kullanımını mümkün kılıyor. Bu kampanya kapsamında, HangiKredi gibi platformlardan kredi başvurusunda bulunarak faizsiz krediye erişim sağlanabiliyor.

Kampanya Koşulları ve Kredi Detayları

Enpara hesabı olmayan vatandaşlar, dijital bankacılık hizmetine dahil olup kredi kartı başvurusu yaparak bu kampanyadan faydalanabiliyor. Kredi tutarı 50.000 TL olup, hesaplanan net tutar 49.254,74 TL olarak belirlenmiş. Kullanıcıların geri ödeyeceği toplam miktar ise 50.000 TL olacak. Kampanyaya dair önemli bir ayrıntı ise, kredi başvurularının doğrudan Enpara internet sitesinden değil, belirli aracı kurumlar üzerinden yapılması gerektiği.

enpara.webp

Kampanya Katılımı

Kredi fırsatından yararlanmak isteyenler, Enpara müşterisi olarak sisteme dahil olmalı. Aracı kurumların sunduğu fırsatları kullanarak faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirler.

5haber.com.tr / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.