Bu Ailede Herkes Uzun Yaşıyor! Anne 107 Yaşında Kızı ise 84 Yaşına Bastı...

Bu Ailede Herkes Uzun Yaşıyor! Anne 107 Yaşında Kızı ise 84 Yaşına Bastı...
Ailenin bu kadar uzun yaşamasındaki sır merak edildi. Anne 107 yaşındayken evin genç kızı ise 84 yaşında.

Bilim insanları, uzun yaşamanın sırrını genetik ve sağlıklı yaşama bağlarken, bazen öyle görüntüler görüyoruz ki bu insanlar nasıl 100 yıldır ayakta merak ediyoruz. 107 yaşına gelen kadının sırrı ne? Dünyanın en yaşlı insanlarından biri ve kızı da kendisi gibi uzun süredir hayatta.

Sosyal medyada viral olan video, çok konuşuldu. Anne kız uzun süredir hayatta ve yaşlarına göre oldukça sağlıklı gözüküyorlar. Bunun sebebi kendilerine soruldu. Aldığımız cevap ise fazlasıyla şaşırtıcı.

Nasıl Bu Kadar Sağlıklılar?

Sağlıklı olmalarındaki ilk sebep, düzenli olarak hareket etmelerinden kaynaklanıyor. Çünkü yürüyüşü veya en ufak bir hareketi bile hayatlarından eksik etmiyorlar. Günümüzde pek çok kişi masa başında çalışıyor ve işten eve evden işe bir hayat mücadelesi içerisindeler. İnsan ömrünü etkileyen ve dolaylı olarak sağlığa da etkisi olan şey harekettir.

Doğal besleniyorlar, evet yanlış duymadınız. Köyde yaşadıkları belli olan bu iki kadın, doğal besinleri direkt olarak topraktan tüketiyor. Kimyasal veya paket üründen uzak duruyorlar. Bu yüzden insülin direncinin düşmesi, tansiyon gibi hastalıklarla boğuşmuyorlar.

İşte O Video:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.