Çemtaş Çelik'ten TEKNOSAB'a Büyük Yatırım!

Çemtaş Çelik'ten TEKNOSAB'a Büyük Yatırım!
CEMTS, TEKNOSAB'a yaptığı büyük yatırımla büyüme yolunda önemli bir adım attı.

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CEMTS), büyüme stratejisi kapsamında önemli bir adım atarak Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB)'nde yer alan 8.611,99 m2'lik bir arsayı satın aldı. Şirket, bu arsayı ilerleyen yıllarda gerçekleştireceği yatırımlarda kullanacak.

TEKNOSAB'da Yeni Bir Dönem

CEMTS'nin bu yatırımı, hem şirketin büyüme hedefleri hem de TEKNOSAB'ın gelişimi açısından oldukça önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bursa'nın sanayi üssü konumundaki TEKNOSAB'a katılan CEMTS, bölgedeki teknolojik gelişmelere ve yenilikçi üretime katkı sağlayacak.

Yatırımın Detayları

29 Ağustos 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre, CEMTS, söz konusu arsayı açık artırma yoluyla 101.600.000 TL bedelle satın aldı. Şirket ile Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü arasında imzalanan ön tahsis sözleşmesiyle, ihale bedeli peşin olarak ödendi.

CEMTS'in Büyüyen İştahı

CEMTS'in bu yatırımı, şirketin büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Şirket, bu yatırımla birlikte üretim kapasitesini artırmayı ve yeni ürünlere yatırım yapmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.