Emeklilere Özel 1.500 TL İade Yapılacak! Fırsatı Kaçırmayın!

Emeklilere Özel 1.500 TL İade Yapılacak! Fırsatı Kaçırmayın!
Bankkart, emekli maaşını bankamızdan alan müşterilere özel 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında belirli market alışverişlerinde 1.500 TL'ye kadar para iadesi fırsatı sunuluyor.

Bankkart, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya, emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerine özel olarak sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için belirlenen adımlar ve şartlar açıklandı.

Kampanyaya katılım

Bankkart müşterileri, kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yöntemiyle kampanyaya katılmalı. SMS yöntemi için M1500 yazarak 4757’ye göndermeleri gerekiyor. Katılım işlemi bu adımların herhangi biri ile gerçekleştirilebilir.

Kampanya avantajları

Kampanyadan faydalanan Bankkart müşterileri, kampanya süresi boyunca anlaşmalı marketlerde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL Bankkart Lira kazanacaklar. Kampanya dönemi boyunca müşteriler toplamda 1.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatına sahip olacak. Ancak, e-ticaret işlemleri bu kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

E-ticaret geçerli değil

Kampanya, sadece Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Yalnızca market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde geçerli olacak. E-ticaret işlemleri ve diğer sektördeki alışverişler kampanya dışında bırakıldı.

Kampanya ayrıntıları

  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.
  • Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 1.500 TL’dir.
  • Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
  • Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacaktır.
  • Kampanya dönemi içerisinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.
  • Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
  • Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

5Haber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.