Enerji Devi CW Enerji (CWENE) 20.800.000 Dolarlık Anlaşmayı Duyurdu!

Enerji Devi CW Enerji (CWENE) 20.800.000 Dolarlık Anlaşmayı Duyurdu!
CW Enerji (CWENE), yurt içinde 20.800.000 dolarlık büyük bir iş sözleşmesi imzaladı. Bu anlaşma, firmanın enerji sektöründeki gücünü bir kez daha kanıtladı.

Enerji sektörünün önde gelen şirketlerinden CW Enerji (CWENE), rekor iş anlaşmalarına devam ediyor. Son açıklamasında, 20.800.000 dolarlık bir sözleşme imzalandığını duyurdu. Borsa İstanbul'da işlem gören CW Enerji, bu büyük anlaşma ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, firmanın yurt içinde bir müşterisi ile önemli bir anlaşmaya imza attığı belirtildi.

İş Sözleşmesinin Detayları

CW Enerji, KAP'a yaptığı açıklamada, yurt içinde yerleşik bir müşteri ile 20.800.000 USD (yirmimilyon sekizyüzbin Amerikan doları) tutarında bir sözleşme imzaladığını bildirdi. Bu sözleşme, arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu için gerçekleştirildi. Sözleşme imza tarihi itibarıyla bu tutarın, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Döviz Alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 685.378.720,00 TL'ye tekabül ettiği açıklandı.

Anlaşmanın Önemi

Bu büyük anlaşma, CW Enerji'nin sektördeki konumunu daha da güçlendirecek. Firma, enerji sektöründe yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle güneş enerjisi santrali kurulumu gibi önemli projelerde yer alması, firmanın gelecekteki büyüme stratejilerini destekliyor.

5Haber / 5Haber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.