Garanti BBVA’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: 45.000 TL’ye Kadar Faizsiz Destek

Garanti BBVA’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası: 45.000 TL’ye Kadar Faizsiz Destek
Garanti BBVA, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli sıfır faizli kredi kampanyası sunuyor. 45.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı ile ilgili detaylar haberimizde.

Garanti BBVA, müşterilerine 45.000 TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatı sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve iki farklı faizsiz kredi seçeneği sunacak. İşte detaylar:

Çifte Faizsiz Kredi Kampanyası

Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular için iki ayrı faizsiz kredi kampanyası sunuyor:

  1. 20.000 TL’ye Kadar Faizsiz İhtiyaç Kredisi

    • Başvuru Süresi: 30 Eylül 2024’e kadar
    • Başvuru Şekli: Garanti BBVA mobil uygulamasında “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneği ile başvuru yapılabilir. Başvuru onaylandığında, 5 gün içinde sıfır faizli ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacaktır. Bu teklif yalnızca yeni müşterilere yönelik olup, sadece internet üzerinden veya mobil uygulama aracılığıyla başvurulabilir.
  2. 25.000 TL Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans

    • Başvuru Koşulu: Garanti BBVA kredi kartı müşterisi olma
    • Vade Seçeneği: 3 ay
    • Avantajı: Bireysel kredi kartı işlemlerini onaylayan müşteriler, 25.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avansı hemen kullanabilirler.

6 Ay Vadeli Sıfır Faizli Kredi

Garanti BBVA, 6 ay vadeli sıfır faizli krediler de sunuyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve uygun kredi notuna sahip 18 yaş üstü herkes bu kampanyadan yararlanabilir.

Başvuru Süresi ve Şartlar

Faizsiz kredi kampanyası için başvurular, 30 Eylül 2024 tarihine kadar alınacaktır. Başvurular, Garanti BBVA’nın mobil uygulaması ve resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir.

Geri Ödeme Tablosu

Garanti BBVA’nın sıfır faizli kredileri, ayda 3.333 TL olarak geri ödenebilir. Krediyi 6 ay vadeli olarak alabilir ve dilerseniz 3 ay vade seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında herhangi bir masraf bulunmamaktadır.

Bu kampanya, faizsiz finansman imkanı arayanlar için önemli bir fırsat sunarken, Garanti BBVA'nın müşteri odaklı yaklaşımını da gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.