Gedik Yatırım, Türk Hava Yolları İçin Yeni Hedef Fiyatını Belirledi!

Gedik Yatırım, Türk Hava Yolları İçin Yeni Hedef Fiyatını Belirledi!
Gedik Yatırım, Türk Hava Yolları (THYAO) hisseleri için hedef fiyatını 406 TL olarak belirleyerek, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak duyurdu.

Türk Hava Yolları A.O.’nun (THYAO) hisseleri için 23 Temmuz'da yeni bir rapor yayımlandı. Gedik Yatırım, yayınladığı bu raporla THY hisselerini araştırma kapsamına alarak hedef fiyat açıkladı. Kurum, Türk havayolu şirketlerinin, sektör ortalamasının üzerinde filo büyüme beklentileri ve güçlü kargo performansları ile cazip bir konuma sahip olduklarını, jeopolitik zorluklar ve kalıcı enflasyonun ana risk faktörleri olarak öne çıktığını belirtti. Ayrıca, THY’yi, agresif 10 yıllık strateji planı ve pandemi sonrası dönemde elde edilen daha yüksek pazar payının projeksiyon dönemi boyunca sürdürüleceğini öngördükleri için beğendiklerini ifade etti.

thy.webp

THY hisse hedef fiyat 2024

Havayolu haberlerinde dikkat çeken Gedik Yatırım, THY için hedef fiyat belirlerken tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak açıkladı.

THY hisse hedef fiyat detayları

Gedik Yatırım, THYAO-THY için hedef fiyatını 406 TL olarak belirledi ve tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak başlattı. Hisseyi araştırma kapsamına aldı.

thy-1.webp

KurumGedik Yatırım
Hedef Fiyat406 TL
Son Fiyat306 TL
TavsiyeAl
Prim Potansiyeli%32,68
Açıklanma Tarihi23 Temmuz 2024

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.