Hande Doğandemir'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı: Eski Eşiyle Sürpriz Bir İlişki

Hande Doğandemir'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı: Eski Eşiyle Sürpriz Bir İlişki
Hande Doğandemir'in kalpli tereyağı fotoğrafıyla duyurduğu gizemli aşkının, ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu'nun eski eşi Emre İzer olduğu ortaya çıktı.

Aşkını Sosyal Medyada Duyurdu

Başarılı oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı kalpli tereyağı fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekti. Fotoğrafın altına "Geldi benimki" notunu düşen Doğandemir, bu paylaşımıyla yeni bir ilişkiye başladığını ilan etti. Oyuncunun bu gizemli sevgilisinin kim olduğu merak konusu oldu ve kısa sürede ortaya çıktı.

Emre İzer İle Sürpriz Aşk

Hande Doğandemir'in yeni sevgilisi, 47 yaşındaki mimar Emre İzer olarak belirlendi. Emre İzer, 2010 yılında ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ile evlenmiş, çiftin evliliği ise 2016 yılında sona ermişti. Bozoklu ile 6 yıl süren evliliğin ardından, İzer'in Doğandemir ile yaşadığı bu yeni ilişki magazin dünyasında şaşkınlık yarattı. Henüz birlikte çekilmiş bir fotoğrafları paylaşılmayan çiftin ilişkisi, medyadan uzak bir şekilde devam ediyor.

hande-dogandemir-sebnem-bozoklu-nun-eski-esi-17553384-2351-m.jpg

Hande Doğandemir'in Kariyeri Ve Özel Hayatı

Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları ve Annemizi Saklarken gibi popüler dizilerde rol alan Hande Doğandemir, son olarak Hayat Bugün adlı yapımda izleyici karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğuyla tanınan Doğandemir, özel hayatındaki gelişmelerle de sıkça gündeme geliyor. Yeni aşkıyla adından söz ettiren oyuncu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

hande-dogandemir-sebnem-bozoklu-nun-eski-esi-17553384-1459-m.jpg

Gizemli İlişki: Medyadan Uzak Durmayı Tercih Ediyorlar

Hande Doğandemir ve Emre İzer'in ilişkisinin detayları henüz tam olarak bilinmiyor. İkilinin medya önünde görünmeyi tercih etmemesi, ilişkinin gizemini artırıyor. Magazin dünyasında merak uyandıran bu aşk, ilerleyen günlerde daha fazla detayla gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.