İş Bankası Müşterilerine Özel 1.000 TL Para İadesi Fırsatı Sunuluyor

İş Bankası Müşterilerine Özel 1.000 TL Para İadesi Fırsatı Sunuluyor
İş Bankası, yeni kampanyası ile müşterilerine 1.000 TL'lik para iadesi sunuyor. Bu fırsatla ilgili tüm detayları ve başvuru şartlarını öğrenin.

İş Bankası’ndan Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi

İş Bankası, yeni kampanyası ile müşterilerine 1.000 TL para iadesi fırsatı sunmaya başladı. Türkiye’nin en fazla kampanya düzenleyen bankalarından biri olan İş Bankası, bu cazip teklif ile mevcut müşterilerini mutlu etmeyi ve yeni müşteri kazanmaya yönelik adımlar atmayı hedefliyor. Kampanya ile ilgili detaylar ve son başvuru tarihi merakla bekleniyor.

İş Bankası 1.000 TL Para İadesi Kampanyası Koşulları

İş Bankası’nın sunduğu bu cazip fırsat, 9-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihler arasında, İşCep uygulamasında "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak BOYNER1000 kampanya kodunu giren yeni müşteriler, 1.000 TL para iadesi kazanma hakkına sahip olacak. Ancak, bu avantajdan yararlanmak isteyenler için bazı şartların yerine getirilmesi gerekecek.

MaxiPuan Kazanma ve Kullanma Şartları

Kampanya dahilinde, 31 Ağustos’a kadar İş Bankası müşterisi olan ve 16 Eylül’e kadar kredi kartı başvurusu yapan kişilere, 19 Eylül 2024 tarihine kadar MaxiPuan yüklemesi yapılacak. Kazanılan bu MaxiPuan'lar, 19 Eylül'de kartlara aktarılacak ve 31 Kasım 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak, İş Bankası Bayi Kart ve KGF Kart bu kampanya kapsamı dışında tutulmuştur.

Kampanya İle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu avantajdan faydalanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta, kampanya kodunun doğru ve zamanında kullanılmasıdır. Eğer uzaktan müşteri olma süreci İşCep uygulaması üzerinden tamamlanamaz ve işlem şubede devam ederse, müşteriler bu ödülden yararlanamayacaklar.

İş Bankası’nın sunduğu bu cazip kampanya ile yeni bir bankacılık deneyimi yaşarken, 1.000 TL para iadesi kazanma şansı elde edin! Başvurularınızı 31 Ağustos’a kadar yapmayı unutmayın.

5Haber / 5haber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.