Kadir Ezildi, Tüm Eleştirilere İnat Poz Vererek Yanıt Verdi

Kadir Ezildi, Tüm Eleştirilere İnat Poz Vererek Yanıt Verdi
Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili gelen eleştirilere sessiz kalırken, paylaştığı fotoğrafla tüm yorumlara yanıt verdi. Evlilik sürecini detaylıca paylaşan Ezildi, düğün hazırlıklarıyla da gündemden düşmüyor.

Kutlamalar Devam Ediyor

Geçtiğimiz haftalarda başlayan kutlamalar, tabiri caizse kırk gün kırk gece sürecek bir şölene dönüştü. Temizlik tutkunu olarak tanınan Kadir Ezildi, bu süreçte sürekli olarak gündemde kalmayı başarıyor. Nişanlısı Gamze Türkmen hakkında gelen eleştiriler karşısında sessizliğini koruyan Ezildi, paylaştığı bir fotoğrafla adeta tüm yorumlara yanıt vermiş oldu.

Evlilik Teklifi ve Nişan Süreci

Kadir Ezildi, düzenlediği evlilik teklifi ve nişanlısıyla ilk defa paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti. Temizlik tutkusu ile tanınan Ezildi, evlilik sürecini başlatırken büyük ilgi gördü. Sözlerinden nişanlarına kadar birçok organizasyon düzenleyen Ezildi, çeyiz hazırlıkları dahil olmak üzere tüm detayları takipçileriyle paylaştı ve gündemden bir an olsun düşmedi.

s-55d78e72a781e527b27aec75b062e5a36d346d5b.webp

Eleştirilere Fotoğrafla Yanıt

Nişanlısı Gamze Türkmen'e yönelik gelen eleştiriler hakkında sessiz kalan Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla adeta yanıt verdi. Fotoğrafta nişanlısını sıkı sıkıya tutarken görülen Ezildi, bu pozu ile eleştirilere karşı duruşunu ortaya koydu.

Evlilik Hazırlıkları

Kadir Ezildi, evlilik sürecini büyük bir özenle planlıyor. Çeyiz hazırlıklarından düğün organizasyonlarına kadar her detayı takipçileriyle paylaşan Ezildi, nişanlısıyla birlikte bu özel süreci adım adım yaşıyor.

s-81929cc59f49479c64f64914d93715b5cb466aca.webp

Düğün Merakla Bekleniyor

Kadir Ezildi'nin düğün hazırlıkları ve nişanlısıyla yaşadığı bu süreç, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özellikle sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve detaylar, Ezildi'nin takipçilerini heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.