Koç Holding (KCHOL) Bilanço Tarihi Duyuruldu!

Koç Holding (KCHOL) Bilanço Tarihi Duyuruldu!
Koç Holding, 25 Temmuz'da yaptığı açıklama ile 2024 mali yılının ikinci çeyrek bilanço tarihini duyurdu. Bu kritik veri, yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor ve piyasalara yön verme potansiyeline sahip.

Finansal takvimde önemli gelişme

Koç Holding A.Ş. (KCHOL), 25 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, finansal takvim hakkında önemli bilgiler paylaştı. Yapılan bildirimde, holdingin mali yıl içindeki önemli tarihleri belirlediği ve bu tarihlerde yatırımcılar ve piyasa ile paylaşılacak olan bilgilerin açıklandığı belirtildi.

Açıklamanın detayları

Koç Holding'in yaptığı açıklamada, yatırımcıların merakla beklediği bilanço tarihi de duyuruldu. Holding, 2024 mali yılının ikinci çeyrek sonuçlarını 10 Ağustos 2024 tarihinde açıklayacağını bildirdi. Bu açıklama, yatırımcılar için önemli bir dönüm noktası niteliği taşıyor.

Açıklamada Şirketin 01.01.2024 – 30.06.2024 hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 8 Ağustos 2024 tarihinde kamuya açıklanmasının planlandığı belirtildi.

Şirketimizin 01.01.2024 – 30.06.2024 hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının 8 Ağustos 2024 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.

Kurumsal politikalarımız gereği, finansal tabloların açıklanmasından önceki iki hafta süresince “sessiz dönem” uygulaması yürütülecek olup, bu dönemde kamuya açıklanmış bilgiler hariç, Şirketin finansal durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmez. Bu kapsamda, analistler, yatırımcılar ve diğer sermaye piyasası katılımcılarının finansal durum ile ilgili toplantı talepleri kabul edilmez ve bu konulardaki soruları cevaplanmaz.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.