MasterChef’te Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacı Belli Oldu! 24 Temmuz MasterChef Ana Kadroya Kim Girdi, Kim Kazandı?

MasterChef’te Ana Kadroya Giren 11. Yarışmacı Belli Oldu! 24 Temmuz MasterChef Ana Kadroya Kim Girdi, Kim Kazandı?
24 Temmuz 2024 tarihli MasterChef Türkiye bölümünde, ana kadroya giren 11. yarışmacı Semih oldu. Yarışmada yaşanan gerginlikler ve zorlu rekabet izleyicileri ekrana kilitledi.

MasterChef'te kim ana kadroya girdi?

MasterChef Türkiye yarışmasının 24 Temmuz tarihli bölümünde, ana kadroya giren 11. yarışmacı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Yarışmanın 3. grup yarışmacıları, ana kadroya dahil olabilmek için hünerlerini sergiledi. Nico, Ensar, Zübeyde, Nida, Deniz, Muratcan, Semih, Ezgi, Eda, Erim, Leyla ve Nigar bu hafta yarışan isimler arasındaydı. Peki, MasterChef'te kazanan kim oldu ve 11. önlüğü kim aldı? İşte yarışma gecesinin detayları.

MasterChef’te Ana Kadroya Kim Girdi?

24 Temmuz 2024'te gerçekleşen MasterChef bölümünde, ana kadroya giren yarışmacıyı öğrenmek isteyen izleyiciler arama motorlarına yöneldi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, ana kadroya giren 10. yarışmacı da aynı gece belli oldu. İşte bu heyecan dolu bölümde yaşananlar...

Ana kadroya giren yarışmacılar kimler?

Nico, Ensar, Zübeyde, Nida, Deniz, Muratcan, Semih, Ezgi, Eda, Erim, Leyla ve Nigar gibi yetenekli yarışmacılar, ana kadroya katılabilmek için tüm yeteneklerini sergilediler. İlk turda yarışmacılar, analı kızlı çorbası yaparak becerilerini ortaya koyarken, ikinci turda ise zerdeçal ana ürünü ile yaratıcı yemekler hazırladılar.

66a172a1c54dfeb32bedc7c0.webp

Deniz ve Leyla Arasında Gerginlik

Yarışmanın ikinci turunda Deniz ve Leyla arasında gergin anlar yaşandı. Leyla, yaşanan bu durumu "Çağlar bana kendini de ifade etti. Önemli olan Çağlar, arkadaşlar arasında sessizce konuştu sanırım. Siz söyleyin dediğiniz Çağlar 'yok yok söylemeyeyim, ayıp olur' dedi. Bir yüzü kızardı zaten. Söylenmemesi gerektiğini düşündü. Sonrasında onun çevirmenliği yapan arkadaşımız bize yanlış çeviri yaptı" şeklinde açıkladı.

Deniz ise bu açıklamalara "Canım burada bir şey gizli kalmıyor" diyerek yanıt verdi. Leyla, "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla, soyadım da Ünlü" diyerek tepkisini gösterdi. Deniz ise "Tamam, unutuyorum" dedikten sonra gülmeye devam etti.

Heyecan dolu bölümde, MasterChef'in ana kadrosuna giren 11. yarışmacı Semih oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.