Mauro İcardi Wanda Nara için yataklara düştü

Mauro İcardi Wanda Nara için yataklara düştü
Mauro Icardi'nin hiperbarik odada geçirdiği tedavi süreci, futbolcunun sağlık durumunu iyileştirmeye yönelik önemli bir adım. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla hayranlarını üzen Icardi, bu tedaviyle sahalara daha güçlü dönmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın sevilen futbolcusu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde Wanda Nara ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Icardi, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile hayranlarını bir kez daha üzdü. Icardi'nin paylaşımında yataklarda olduğu görülüyordu.

Wanda Nara için değil Galatasaray için

Icardi'nin yattığı yerin taşınabilir ya da herhangi bir hiperbarik oda olduğu öğrenildi. Kapalı bir odada normalden daha yüksek atmosfer basıncında saf oksijen solumayı içeren bu tedavi, futbolcuların fiziksel kondisyonlarını arttırmaya ve yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olan mucize bir uyku odası olarak kabul ediliyor. Bir hiperbarik odada, kişi ortalamanın 1-3 kat daha büyük bir hava basıncı seviyesinde %100 oksijen solur. Bu yöntemi ilk kez NFL oyuncuları kullanmış ve olumlu geri bildirimler almışlardır.

icardi-yataklara-dustu-vra7.webp

Icardi'nin sağlığına kavuşması için özel tedavi

Mauro Icardi'nin hiperbarik odada geçirdiği bu süreç, fiziksel kondisyonunu artırmak ve sakatlıklarından daha hızlı kurtulmak amacıyla uygulanıyor. Galatasaray'ın başarılarında önemli rol oynayan futbolcu, bu tedavi sayesinde sahalara daha güçlü dönmeyi hedefliyor. Icardi'nin paylaşımı, sağlık durumu hakkında endişe duyan hayranlarına da bir mesaj niteliği taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.