Oppo'nun Yeni Modelleri Ortaya Çıktı! Yeni Telefonlar Göz Yorgunluğunu Sıfıra Düşürecek

Oppo'nun Yeni Modelleri Ortaya Çıktı! Yeni Telefonlar Göz Yorgunluğunu Sıfıra Düşürecek
Oppo, hem katlanabilir ekranlı hem de güçlü işlemcilere sahip telefonlarla adından söz ettirecek.

Akıllı telefon pazarında son yıllarda önemli bir oyuncu haline gelen Oppo, 2024'te gösterdiği başarılı performansın ardından 2025'te de iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirketin en çok beklenen modelleri arasında yer alan Oppo Find X8 Ultra ve katlanabilir ekranlı Find N5, gelecek yılın ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak.

Oppo Find X8 Serisinin Güçlü Üyesi Find X8 Ultra

Oppo Find X8 serisi, bu yılın Ekim ayında tanıtılacak Find X8 ve Find X8 Pro modelleriyle büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Bu modellerin MediaTek Dimensity 9400 işlemciyle donatılması planlanırken, serinin amiral gemisi olarak konumlandırılan Find X8 Ultra ise daha güçlü bir işlemciyle gelecek.

Son çıkan bilgilere göre, Oppo Find X8 Ultra ve Find N5, Qualcomm'un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4 ile çalışacak. Ancak Qualcomm'un geçtiğimiz günlerde duyurduğu Snapdragon 8 Elite isimli işlemci, bu konuda bir belirsizlik yaratmış durumda. Snapdragon 8 Elite'ın Snapdragon 8 Gen 4'ün yerini alıp almayacağı veya farklı bir segmentte yer alacağı henüz netleşmedi.

Katlanabilir Ekranlı Find N5

Oppo, katlanabilir ekranlı telefon pazarında da söz sahibi olmak istiyor. Find N5 modeli, Oppo'nun bu alandaki ikinci önemli adımı olacak. Cihazın, Find X8 Ultra gibi Snapdragon 8 Gen 4 veya Snapdragon 8 Elite işlemciden güç alması bekleniyor.

Sağlıklı Ekran Teknolojisiyle Göz Yorgunluğuna Veda

Oppo Find X8 serisi, sadece güçlü donanımıyla değil, aynı zamanda göz sağlığına verdiği önemle de dikkat çekiyor. Seri, dünyada Rheinland Akıllı Göz Koruma 4.0 sertifikasına sahip ilk akıllı telefon serisi olacak. Bu sertifika, cihazların göz yorgunluğunu azaltmaya yönelik özelliklere sahip olduğunu gösteriyor. 'Işık sönük göz koruma' teknolojisi ve düşük mavi ışık emisyonu çözümleri sayesinde kullanıcılar, uzun süreli kullanımda bile daha rahat bir deneyim yaşayabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.