Pegasus Havayolları'ndan Büyük İndirim: 9 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla Uçak Bileti Fırsatı

Pegasus Havayolları'ndan Büyük İndirim: 9 Euro'dan Başlayan Fiyatlarla Uçak Bileti Fırsatı
Pegasus Havayolları, uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Seçili yurt dışı uçuşlarında 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla bilet satışına başlandı. Kampanya, sınırlı sayıda koltukla geçerli olacak.

Hangi uçuşlar indirim kapsamında?

Pegasus Havayolları, seyahat planları yapan yolcularına yönelik yeni bir kampanya ile 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla bilet satışına başladı. Kampanya, 14-15 Ağustos 2024 tarihlerinde satın alınan biletler için geçerli olacak ve bu tarihlerde alınan biletlerle 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşlar için kullanılabilecek. Toplamda 200 bin koltuk bu kampanya kapsamında ayrıldı.

Uygun fiyatlı destinasyonlar neler?

9 Euro + vergilerle satışa sunulan biletler arasında İstanbul Sabiha Gökçen'den Aktau, Atina, Bakü, Berlin, Basel gibi popüler destinasyonlar yer alıyor. Ayrıca, İzmir, Antalya ve Ankara gibi şehirlerden de indirimli biletler bulunuyor. Avrupa'nın önemli şehirlerine 19 Euro + vergilerle bilet bulmak mümkün. Bu şehirler arasında Amsterdam, Londra, Roma ve Madrid öne çıkıyor. Daha uzak destinasyonlar için ise 29 Euro, 39 Euro, 49 Euro ve üzeri fiyatlarla bilet seçenekleri mevcut.

Hangi destinasyonlar daha cazip?

29 Euro + vergilerle yapılacak uçuşlar arasında Abu Dabi, Barcelona ve Paris gibi popüler destinasyonlar bulunuyor. 39 Euro + vergilerle ise Dubai, Riyad ve Budapeşte gibi daha uzak noktalara seyahat etmek mümkün. En yüksek fiyat diliminde ise 79 Euro + vergilerle Kazablanka, Moskova ve Nursultan gibi şehirler yer alıyor.

Pegasus, bazı hatlar için daha da düşük fiyatlar sunarak yolcularına ekstra avantajlar sağlıyor. 1 Euro + vergilerle Frankfurt - Antalya ve 2 Euro + vergilerle İzmir - Köln gibi oldukça cazip hatlar da kampanya kapsamında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.