Pegasus (PGSUS) Hisseleri İçin Yeni Hedef Fiyat Duyuruldu!

Pegasus (PGSUS) Hisseleri İçin Yeni Hedef Fiyat Duyuruldu!
Pegasus hisseleri için Bulls Yatırım'dan gelen yeni hedef fiyat açıklaması, şirketin 2024 yılı beklentilerini ve potansiyel prim oranını gözler önüne serdi.

Bu akşam açıklanması beklenen Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. (PGSUS) bilançosunun hemen öncesinde, beklenmedik bir şekilde bir aracı kurumdan yeni bir hedef fiyat bildirimi geldi. Bulls Yatırım tarafından hazırlanan raporda PGSUS hisseleri için dikkat çekici tahminler yer alıyor.

Bulls Yatırım’ın Pegasus İçin Öngörüleri

Bulls Yatırım’ın raporunda, Pegasus’un 2024 yılı için toplam RASK'ın %1.1 artışla 4.64 Eurocent seviyesine ulaşması bekleniyor. Raporda ayrıca, filo yenileme çalışmaları ve jet yakıtı fiyatlarındaki düşüş trendinin, yakıt CASK'ının %2.8 azalarak 1.39 Eurocent seviyesine gerilemesine neden olacağı öngörülüyor. Ancak, enflasyon baskısının etkisiyle artan personel maliyetleri ve yeni uçak alımlarıyla birlikte bakım masraflarının operasyonel CASK'ı %5.1 oranında artıracağı ifade ediliyor.

Bulls Yatırım, 2024 yılında Pegasus'un toplam ASK'ta %12.6 büyüme yaşayacağını ve şirketin doluluk oranlarının yıllık bazda 261 baz puan artarak %87.4 seviyesine çıkacağını tahmin ediyor.

Havayolu haberleri

Pegasus için çarpıcı bir hedef fiyat açıklayan kurumun tavsiyesi ise “endeks üstü getiri” oldu.

Hedef Fiyat: 380,60 TL

Pegasus için açıklanan yeni hedef fiyat 380,60 TL olarak belirlendi. Mevcut durumda PGSUS hisseleri 230 TL seviyesinde işlem görüyor. Bulls Yatırım, Pegasus hisseleri için “endeks üstü getiri” tavsiyesinde bulundu ve %65,47'lik bir prim potansiyeline dikkat çekti.

5haber / 5haber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.