PMYO Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? PMYO Giriş Sınavı Tarihi ve Ücreti

PMYO Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? PMYO Giriş Sınavı Tarihi ve Ücreti
PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı, 25.001 aday sınav aşamalarına katılma hakkı kazandı. Sınav ücreti 1.050 TL olup, başvurular Halkbank üzerinden kabul edilecektir.

PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı

2024 yılı PMYO giriş sınavı için ön başvurular 23-29 Temmuz tarihleri arasında tamamlandı. Toplamda 44.354 aday, PMYO'ya başvuruda bulundu. Bu başvurular arasından 25.001 aday, sınav aşamalarına katılma hakkı kazandı. Adaylar, sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet sitesinden sorgulayabilirler.

PMYO giriş sınavı ne zaman?

PMYO giriş sınavı tarihi henüz belirlenmedi. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, sınav tarihi ve detayları pa.edu.tr adresinden duyurulacak. Adayların bu adresi düzenli olarak kontrol etmeleri önem arz ediyor.

Sınav ücreti ne kadar?

2024 yılı PMYO giriş sınavı için belirlenen sınav ücreti 1.050 TL olarak açıklandı. Adayların, bu ücreti 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 09.00 ile 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 17.00 arasında, Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'nün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı” hesabına yatırmaları gerekmektedir. Ödeme, yalnızca Halkbank şubelerinden, Halkbank ATM’lerinden ve Halkbank internet bankacılığı aracılığıyla yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.