PTT'den Annelere 3.700 TL Destek: Kimler Faydalanabilir?

PTT'den Annelere 3.700 TL Destek: Kimler Faydalanabilir?
PTT, annelere 3.700 TL destek ödemesi yapıyor. Çalışma durumu fark etmeksizin başvurular e-Devlet üzerinden alınabiliyor. Tüm detaylar haberimizde!

Anneler için 3.700 TL Destek Müjdesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, annelere yönelik 3 bin 700 TL tutarındaki destek ödemeleri için başvuruların başladığını duyurdu. PTT aracılığıyla yapılan bu ödemeler, hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Başvuru işlemleri, e-Devlet sistemi üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Başvuru yapabilmek için e-Devlet sistemine T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Ardından, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" aratılarak açılan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekiyor.

71960.jpg

Kimler Faydalanabilir?

Bu destekten faydalanmak için bazı şartlar mevcut. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, muhtaçlık kriterlerini karşılamak ve çalışmıyor olmak gerekmektedir. Şartları sağlayan anneler, 3 bin 700 TL'lik destek ödemelerini PTT şubelerinden veya başvuru sırasında belirttikleri banka hesaplarından düzenli olarak alabilecekler.

Detaylı Bilgi İçin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden, sosyal destek ödemeleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.