Şiddetli Yağış ve Sis Etrafı Sardı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Dikkatli Olun Diye Uyardı (11 - 12 Ekim Hava Durumu)

Şiddetli Yağış ve Sis Etrafı Sardı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Dikkatli Olun Diye Uyardı (11 - 12 Ekim Hava Durumu)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yağış, sis ve pus için uyarı geldi. Yola çıkacaklar dikkat, bazı bölgelerde göz gözü görmeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin birçok bölgesi için önemli hava durumu uyarıları yayınladı. Özellikle Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda yerel sağanak yağışlar beklenirken, Marmara ve İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis ve pus oluşacağı öngörülüyor.

11 Ekim Cuma Günü için Önemli Uyarılar

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun Doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların şiddetli geçmesi ve ani sel oluşumlarına neden olabileceği konusunda uyarılar yapılıyor.
Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun Kuzeyinde, sabah ve gece saatlerinde bu bölgelerde pus ve yer yer sis oluşması bekleniyor. Ulaşımda aksamalara neden olabilecek bu durum için sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
Doğu Akdeniz, Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevresinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Bölgelere Göre Detaylı Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu olacak. Sabah ve gece saatlerinde pus ve sis bekleniyor. İstanbul'da sıcaklık 26 derece civarında seyredecek.
Ege: Parçalı ve az bulutlu olacak. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis oluşabilir. İzmir'de sıcaklık 32 dereceye ulaşacak.
Akdeniz: Doğu kesimlerinde yer yer çok bulutlu olacak ve yerel sağanak yağışlar görülebilir. Adana'da sıcaklık 30 derece olacak.
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu olacak. Kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis bekleniyor. Ankara'da sıcaklık 26 derece civarında olacak.
Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu olacak. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis oluşabilir. Zonguldak'ta sıcaklık 25 derece olacak.
Orta ve Doğu Karadeniz: Doğu Karadeniz'de aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis oluşabilir. Trabzon'da sıcaklık 24 derece olacak.
Doğu Anadolu: Kuzeydoğu kesimlerinde yer yer çok bulutlu olacak ve sağanak yağışlar görülebilir. Erzurum'da sıcaklık 17 derece olacak.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Diyarbakır'da sıcaklık 29 derece olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.