Turizm Başkenti Olacak 82. İlimiz Geliyor!

Turizm Başkenti Olacak 82. İlimiz Geliyor!
81 şehrimize bir şehir daha eklenecek. Turizmde İstanbul ile yarışacak o şehrimizin hangi ilçeden oluşacağı belirlendi.

Türkiye'de bazı ilçeler var ki adeta şehirden farkı yok. Bunun resmi düzenleme ile sağlanması bekleniyor. 82. şehir hangi ilçeden oluşacak sorusu yanıt buldu. Turizmde İstanbul ve İzmir ile yarışacak.

Ülkemizdeki bütün şehirler, ayrı bir güzelliğe sahip. Bunun yanı sıra bazı ilçeler de şehirden farkı yok. Bu da ister istemez şehirleşmeyi beraberinde getiriyor. Peki hangi ilçe buna uygun?

Hangi İlçe 82. Plakayı Alacak?

922 ilçe arasında seçim yapmak oldukça zor. Ancak turizme elverişli, nüfusu yoğun bir ilçe seçecek isek yüzlerce seçeneği rahatlıkla eleyebiliyoruz. Burada ise karşımızda çok bariz ilçeler çıkıyor.

Antalya'ya son yıllarda gelen yabancı sayısı ve bu yabancıların gayrimenkul yatırımları gözden kaçmadı. Antalya'nın belirli ilçelerinde çok önemli yerleşimler kuruluyor. Bu da demek oluyor ki bir veya birkaç ilçenin idaresinde önemli değişikliklere ihtiyaç duyulabilir.

Manavgat, ilçe olmasına rağmen pek çok il nüfusunu geride bırakmayı başardı. 2023 nüfus sayımına göre 258 bin 358 kişi burada yaşıyor. Ancak son bir yıl içerisinde Manavgat'taki yoğunluk beklentilerin üstünde arttı. Aynı zamanda yaz aylarında inanılmaz sayıda ziyaretçi alıyor. Manavgat'ın 82. il olarak seçilmesi muhtemel.

İşte Manavgat'a ait bazı güzel manzaralı fotoğraflar:

manavgatfoto1.jpg

manavgatfoto2.jpg

manavgatfoto3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.