Yeşim Salkım Bodrum'da Kızıyla Tatilin Tadını Çıkarıyor

Yeşim Salkım Bodrum'da Kızıyla Tatilin Tadını Çıkarıyor
Yeşim Salkım, kızı Meryem Ada ile Bodrum'da görüntülendi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, tatilin tadını çıkarırken kızıyla denizde eğlenceli anlar yaşadı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Yeşim Salkım, Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Eski eşi Hakan Eratik'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Meryem Ada ile birlikte Bodrum Gündoğan'da bir plajda görüntülenen Salkım, deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Meryem Ada İle Eğlenceli Anlar

Bodrum'un sıcak yaz günlerinde denizin serinliğine kendini bırakan anne-kız, plajda eğlenceli anlar yaşadı. 13 yaşındaki Meryem Ada, annesiyle birlikte denizde vakit geçirirken, ikilinin neşeli halleri dikkat çekti. Yeşim Salkım'ın kızıyla şakalaşarak denize ittiği anlar ise kameralara yansıdı.

Tatilde Enerji Depoluyor

Bodrum Gündoğan'da tatil yapan Yeşim Salkım, yoğun iş temposundan uzaklaşarak kızıyla birlikte dinleniyor. Deniz ve güneşin tadını çıkarmayı seven ünlü sanatçı, tatilde enerji depoluyor. Plajda vakit geçiren Salkım, kızıyla geçirdiği bu özel anların keyfini çıkarıyor.

66b70d49763f277308da1697.webp

Kamera Karşısında Doğal Anlar

Gün boyunca plajda kalan anne-kız, sıcak yaz günlerinde denize girip serinledi. Yeşim Salkım'ın kızını denize ittiği anlar ise objektiflere yansıdı. Doğal ve samimi halleriyle dikkat çeken Salkım, tatilde bile hayranlarının ilgisini çekiyor.

Tatilden Yeni Kareler

Yeşim Salkım ve kızı Meryem Ada'nın Bodrum tatilinden kareler sosyal medyada da ilgi gördü. Ünlü şarkıcı, tatilde geçirdiği keyifli anları hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi. Salkım'ın deniz ve güneşin tadını çıkardığı bu anlar, takipçilerinden beğeni topladı.

5Haber / 5haber.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.