Açık Lise Sınav Takvimi Belli Oldu!

Açık Lise Sınav Takvimi Belli Oldu!
Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrencilerinin merakla beklediği 2024-2025 eğitim öğretim yılı sınav takvimini duyurdu. Sınav tarihleri ve detaylar haberimizde...

Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerin merak ettiği soru yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda uygulanacak sınav takvimini resmi olarak açıkladı.

Sınav Takvimi Açıklandı

Örgün eğitimine devam edemeyen veya dışarıdan lise diploması almak isteyen öğrencilerin tercihi olan Açık Lise, yeni dönemin sınav tarihlerini belirledi. MEB tarafından paylaşılan takvime göre, sınavlar toplamda üç oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

2024-2025 Açık Öğretim Lisesi Sınav Tarihleri

  • 1. Oturum: 21 Aralık 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da
  • 2. Oturum: 21 Aralık 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te
  • 3. Oturum: 22 Aralık 2024 Pazar günü saat 10.00'da

Kayıt İşlemleri Tamamlandı

Bu kapsamda, 2024-2025 eğitim öğretim yılında lise öğrenimini Açık Lise aracılığıyla sürdürmek isteyen öğrenciler, kayıt işlemlerini tamamladılar. Üst yaş sınırının bulunmaması, sisteme olan ilgiyi artırmaya devam ediyor.

Sınavlara Hazırlık Süreci Başladı

Sınav takviminin açıklanmasıyla birlikte, öğrenciler de hazırlık sürecine hız verdi. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için çeşitli kaynaklar ve destekler sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.