DYK Başvurularında Son Günler: Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

DYK Başvurularında Son Günler: Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı’nın LGS ve YKS kapsamında açtığı destekleme ve yetiştirme kurslarına başvurular sona eriyor. Öğrenci ve öğretmenler başvurularını belirlenen tarihler arasında e-kurs modülü üzerinden yapabilecekler.

Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında açılacak olan kurslar için başvuru süreci sona yaklaşıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve LGS ile YKS sınavlarına yönelik derslerden oluşan bu kurslar için öğretmen ve öğrenci başvuruları 6 Ağustos tarihinde başladı ve 16 Ağustos tarihinde sona erecek.

Destekleme ve yetiştirme kursları başvuruları, e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek. Hem öğretmenler hem de öğrenciler, başvurularını 6-16 Ağustos tarihleri arasında bu modül üzerinden yapabilecekler. Başvuru sürecinde öğretmenlerin ve öğrencilerin ders seçimi ve kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra, kursların 2 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor.

Başvuru yapmak isteyen öğrenci ve öğretmenler, işlemlerini https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.