Koton Mağazacılık (KOTON) Yeni Anlaşmayı Duyurdu!

Koton Mağazacılık (KOTON) Yeni Anlaşmayı Duyurdu!
Koton Mağazacılık, Dubai merkezli Apparel Group ile Ortadoğu ve Afrika bölgesinde büyüme planlarını içeren yeni bir ön sözleşme imzaladı. Bu anlaşma, GCC ülkelerinde ortaklık kurarak ürünlerin satışı ve pazarlaması için önemli bir adım atıldığını gösteriyor.

Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KOTON), 25 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Dubai merkezli Apparel Group ile yeni bir iş birliği anlaşmasına imza attığını duyurdu.

Ortadoğu Ve Afrika'da Büyüme Planı

KOTON'un Ortadoğu ve Afrika bölgesinde büyüme hedefleri doğrultusunda, bölgenin önde gelen tekstil perakendecilerinden biri olan Apparel Fashion FZE (Apparel Group) ile iş birliği yapma kararı alındı. Yapılan açıklamaya göre, 25 Temmuz 2024 tarihinde GCC (Gulf Cooperation Council) ülkelerinde uygulanacak olan bu yeni ortaklık için bir ön sözleşme (term-sheet) imzalandı.

koton-810x456.jpg

GCC Ülkelerinde Yeni Ortaklık

Bu ön sözleşme, KOTON ve Apparel Group arasında GCC ülkelerinde kurulacak olan bağlı ortaklıklar vasıtasıyla ürünlerin satışı, dağıtımı ve pazarlamasını kapsıyor. Bu iş birliği, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Kuveyt, Umman ve Katar gibi önemli GCC ülkelerini içine alıyor.

Anlaşmanın Detayları

Anlaşmanın tam metninde, KOTON ve Apparel Group'un ortaklık sayesinde bölgede güçlü bir pazar pozisyonu elde etmeyi amaçladığı belirtildi. Ayrıca, bu iş birliğinin KOTON'un uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendireceği ve marka bilinirliğini artıracağı vurgulandı. KOTON'un bu stratejik adımı, şirketin global büyüme hedeflerine katkı sağlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.