YKS Ek Kayıt İşlemleri Ne Zaman Yapılacak? ÖSYM Ek Kayıt Tarihleri Açıklandı

YKS Ek Kayıt İşlemleri Ne Zaman Yapılacak? ÖSYM Ek Kayıt Tarihleri Açıklandı
YKS ek kayıt işlemleri 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak, elektronik kayıtlar ise 25-27 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2024 YKS ek tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, ek yerleştirme ile bir üniversite programına kayıt hakkı kazanan adaylar, ek kayıt işlemlerini ne zaman yapacaklarını merak ediyor. ÖSYM, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ek kayıt tarihlerini duyurdu. İşte detaylar!

YKS Ek Kayıt Tarihleri

Ek yerleştirme ile bir programa yerleşen adaylar, 25-30 Eylül 2024 tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Kayıt işlemlerinin son tarihi olan 30 Eylül’e kadar, adayların yerleştikleri üniversitelere giderek gerekli belgelerle birlikte kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.

27588.jpg

  • Ek Kayıt Tarihleri: 25-30 Eylül 2024

Elektronik Kayıtlar İçin Son Gün 27 Eylül

Elektronik kayıt yaptırmak isteyen adaylar ise işlemlerini 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapabilecekler. Elektronik kayıt işlemleri, adayların T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Elektronik kayıt yapan adayların, üniversiteleri tarafından duyurulan belgeleri ve tarihler doğrultusunda işlem yapmaları gerekecek.

  • Elektronik Kayıt Tarihleri: 25-27 Eylül 2024

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını ve kayıt süreçlerine dair detayları, ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile görüntüleyebilirler.

5haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.