Onur Atilla İlhan'dan Nez'e Radyo Yayınında Sürpriz Ziyaret! Diyalogları Şaşırttı

Onur Atilla İlhan'dan Nez'e Radyo Yayınında Sürpriz Ziyaret! Diyalogları Şaşırttı
Şarkıcı Nez ve oyuncu Onur Atilla İlhan'ın ilişkisi, radyo yayını sırasında yapılan sürprizle bir kez daha gündeme geldi. Nez'in sevgilisi için "Evde tembihledim" demesi dikkat çekerken, çiftin ilişkileri hakkında geçmişte yaşanan tartışmalar yeniden gündeme geldi.

Şarkıcı Nez ile oyuncu Onur Atilla İlhan'ın olaylı bir şekilde başlayan ilişkisi, dolu dizgin devam ediyor. Atilla, bir radyo programına konuk olan sevgilisine sürpriz yaparak yayına girdi. Nez'in sevgilisi için "Evde tembihledim, yaramazlık yapmaz" demesi dikkat çekti.

10 yıllık evliliğini tek celsede bitirdikten 20 gün sonra şarkıcı Nez'e aşkını ilan eden oyuncu Rüştü Onur Atilla, ilişkisiyle yine gündemde. İkilinin ilişkilerini göz önünde yaşaması, birçok kişinin ilgisini çekiyor. Nez, önceki gün bir radyo yayınına katıldı ve sevgilisi de sürpriz yaparak stüdyoya geldi.

"Evde tembihledim"

Okan Aslan'ın radyo programına konuk olan Nez, yeni şarkısından bahsederken yayına giren Rüştü Onur Atilla, "Çok tatlısınız. Yeni şarkınızı severek dinliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel" diyerek sevgilisini güldürdü. Okan Aslan'ın "Yaramazlık yapmaz değil mi Nez?" demesi üzerine konuşan şarkıcının, "Yok ben evde tembihledim. Oğlum dedim... Çok fazla kola içmiyorsun değil mi çocuğum?" demesi herkesi şaşkına çevirdi. Nez'e sus işareti yapan oyuncu ise "Bölmeyeyim" diyerek stüdyodan ayrıldı.

İlişkileri tepki çekmişti

Rüştü Onur Atilla, haziran ayında 10 yıllık eşinden tek celsede boşanmış ve 20 gün sonra da şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan etmişti. Gelen tepkilerin ardından Atilla, evliliğinin çok önceden bittiğini ve eşiyle aylar önce evlerini ayırdıklarını söylemişti. Nez de "Yuva yıkan kadın oldun" eleştirilerini kesin bir dille yalanlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.